بلاگپروژه های شاخص

اکسپو ۲۰۲۰ دوبی

اکسپو ۲۰۲۰ دوبی

انتشار طرح هایی از پاویون های اکسپو ۲۰۲۰ دوبی , اتصال افکار , خلق آینده

سه گروه معماری مشهور طراحی اصلی اکسپو ۲۰۲۰ دوبی را بر عهده دارند.

 

 

سال ۲۰۱۳ اعلام شد که بعد از اکسپو میلان، اکسپو جهانی ۲۰۲۰، در دوبی به مدت ۶ ماه،برگزار خواهد شد. موضوع اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی ” اتصال افکار، خلق آینده“، در نظر گرفته شده است. به تازگی اعلام شده که سه گروه معماری مشهور و معتبر بین المللی به سرپرستی نورمن فاستر، بیارکه انگلس و نیکلاس گریمشاو، طراحی غرفه های اصلی نمایشگاه را با موضوعات: معماری پایدار، پویایی و فرصت، به عهده دارند.

 

حالا نشریه designboom غرفه‌های طراحی شده توسط فاستر، بیگ و گریمشاو برای اکسپو ۲۰۲۰ دوبی را منتشر کرده است.

 

هدف از طرح این گروه ایجاد مرکزی برای تکنولوژی‌های روز و نوآوری است . سه سازه‌ المان گونه دیگر نیز در اطراف غرفه‌ی اصلی، در هسته‌ی زمین ۲۰۰ هکتاری سایت اکسپو، قرار خواهد گرفت.

 

دوبی برای به دست آوردن میزبانی این نمایشگاه با آیوتایا (تایلند)، اکاترینبرگ (روسیه)، ازمیر (ترکیه) و سائوپائولو (برزیل) رقابت داشت.

 

برنامه‌ها برای برگزاری نمایشگاه جهانی اکسپو در دوبی در سال ۲۰۲۰ طبق آخرین گزارشات باعث ایجاد بیش از ۲۷۷۰۰۰ فرصت شغلی خواهد شد.

 

معماران هوک و طرح فوتوریستی پایدار با الهام از سوق های عربی

چندی پیش اعلام گشت که دوبی به عنوان میزبان اکسپو ۲۰۲۰ انتخاب شده است. گروهی متشکل از معماران هوک، پاپیولس و آروپ تشکیل شده اند تا به توسعه ی طرح جامع این نمایشگاه جهانی که از اکتبر ۲۰۲۰ تا اوریل ۲۰۲۱ میزبان ۲۵ میلیون نفر خواهد بود، بپردازند.

طراحی این پروژه فوتوریستی و آینده نگرانه است اما در آن به میراث تاریخی و فرهنگ دوبی نیز پرداخته شده است. دوبی اولین شهر میزبان از این رویداد جهانی ۱۵۰ ساله در خاورمیانه خواهد بود.

طرح معماران هوک، منعکس کننده ی ویژگی های بزرگ این شهر و فرم و روح اکسپو و تلفیقی از آموزش، نوآوری و سرگرمی خواهد بود. سایت این نمایشگاه در جنوب غربی دوبی، در منطقه ی جبل علی، در نزدیکی فرودگاه بین المللی جدید آل مکتوم و بندر جبل علی قرار گرفته است.
این طراحی، شامل سه پاویون جداگانه با موضوع های فرصت، پایداری و تحرک می باشد که هر یک پوسته ای نوآورانه و بخش های بهترین آثار را خواهند داشت. هر سه بخش از یک پلازای مرکزی سرچشمه می گیرند که به عنوان یک اتصال گر عمل می کند.

با الهام ازسوق ها یا بازارهای سنتی عربی، غرفه های بزرگتر در محیط اطراف و خوشه هایی از فضاهای کوچکتر در میانه ی طرح قرار داده شده اند. این امر، یک جریان منظم از پیاده رو ها را می سازد که باعث تشویق تعامل میان بازدیدکنندگان خواهد گشت.

هدف از این طراحی، ایجاد یک معیار و نماد پایدار برای چنین رویدادهایی در خاورمیانه بوده است. یک ساختار پارچه ای فتوولتائیک، گردشگاه های اصلی نمایشگاه را پوشش داده است و همچون سایه انداز خورشیدی عمل می کند که همراه با پنل های فتوولتائیک استفاده شده بر روی نمای ساختمان ها، با جذب حداکثر نور خورشید به تامین نیمی از انرژی مورد نیاز اکسپو می پردازند. پاکسازی و استفاده ی مجدد از فاضلاب، بازیافت مواد و متریال ها و کنترل سیستم های تولید کربن نمایشگاه، از دیگر استراتژی های معماری پایدار این طرح می باشند.

 

به این مطلب امتیاز دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا