مردم از اغتشاش در سیمای بصری تهران رنج میبرند
آقای حمید رضا صارمی ضمن بیان مطلب فوق در گفتگو با پایگاه خبری ساختمان آنلاین افزود: اغتشاش و ناهمگونی سیمای شهرها مردم را رنج می دهد و پیش بینی می شود که با توجه به تصویب “لایحه دستورالعمل طراحی توده ساختمانهای پهنه سکونت بر اساس پاکت حجمی “توسط شورای شهر که نقش موثری در ایجاد آراستگی شهر دارد، تا یکسال آینده شاهد ایجاد یک تحول در حوزه نمای ساختمانها و انظباط سیمای شهری باشیم.
معاون شهردار تهران فقدان ضابطه در نمای شهرها طی سالهای اخیر را یادآور شد و خاطر نشان ساخت: تاکنون درباره کیفیت و ارتقای سیمای کالبدی شهر ضابطه ای نداشته ایم، اما با اجرای مصوبات شورای شهرتهران و مخصوصا مصوبه مذکور شورای شهر ششم ،قطعا یک چارچوب نظام مند در بخش نمای ساختمانها را خواهیم داشت که اجرای آن بسیار موثر خواهد بود.
او در ادامه لزوم ایجاد هم افزایی بین مراکز دانشگاهی و آموزشی با شهرداری تهران با محوریت ساماندهی سیمای بصری شهرها را یادآور شد و اظهارداشت: لازم است که یک رشته معماری در بحث نما و سیمای شهری در مراکز دانشگاهی تاسیس شود و .راه اندازی این رشته دانشگاهی هم اشتغالزا و هم می تواند به ارتقای کیفیت بصری شهر تهران کمک شایانی کند.
وی با اشاره به تبعات روانی وجود هرج و مرج در نمای پایتخت توضیح داد: نمای ساختمانهای پایتخت ،طی شصت الی هفتاد سال گذشته به صورت کاملا بی ضابطه و ناهمگون شکل گرفتهاند و با توجه به این امر، در شرایط فعلی لازم است با یک وحدت رویه و به صورت کاملا هدفمند، نمای ساختمانها را طراحی و اجرا کنیم.
معاون شهرسازی و معماری شهر تهران تصریح کرد: وجود ساختمانهای مختلف با مصالح متفاوت نظیر شیشه ای، آجری و همچنین در سبک های مختلف معماری شامل ایرانی، اسلامی، رومی، و… سبب ایجاد هرج و مرج و ناهمگونی در سیمای شهری شده است، در حالی که لازم است که از یک الگوی معماری در نمای ساختمان بهره بگیریم.