بانک اطلاعات مسکن بر اساس تجربه ۵۰ کشور تهیه شد
به گزارش ساختمان آنلاین به نقل از تسنیم،غزال راهب اظهار کرد: راهکارهای افزایش قدرت خرید متقاضیان مسکن، تامین مسکن استیجار، کنترل بازار اجارهبها، برنامه بازآفرینی در بافتهای فرسوده و بهسازی ساختمانهای موجود در هماهنگی با هم میتوانند به شکلگیری عدالت فضایی منجر شوند که رصد کردن این برنامه ها و ارائه تحلیل و پیشنهادهای مرتبط میتواند در بخش مسکن راهگشا باشد و جزو برنامههای پیشنهادی این بخش است.
وی تصریح کرد: ایجاد سامانهای برای رصد سیاستهای تدوینی با افقهای پیشبینی شده در طرح جامع مسکن، سیاستهای توزیع جمعیت در کشور و اسکان، الگوهای تراکمی و سقفهای جمعیتی و استقرار مناسب در کاربریهای تعریف شده در طرح جامع از اهمیت بهسزایی برخوردار است که ساز و کار تحقق آن مناسب است تا در برنامه قرار بگیرد.
وی با تاکید بر توسعه بانکهای اطلاعاتی مسکن و ساختمان گفت: بانک اطلاعات مسکن در یک برنامه تحقیقاتی با شناسایی شاخصها و زیرشاخصهای مسکن با بهرهمندی از تجربه 50 کشور و نهاد بینالمللی با بازخورد تجربه داخل تهیه شده است.
به گفته وی، توسعه بانک اطلاعات مسکن ابزاری جهت برنامهریزی و تصمیمسازی به تفکیک گروههای درآمدی و ویژگیهای فرهنگی و اجتماعی گروهها در هر شهر و با استفاده از ظرفیت استانی و ستادی است که میتواند به هماهنگ کردن عرضه و تقاضا بینجامد.
راهب یادآور شد: مرکز تحقیقات در قالب پروژههای الگو موضوعات مرتبط با مسکن از جمله انتخاب فناوری مناسب و شیوههای انتقال فناوری، ضوابط کمی و کیفی ساخت مسکن، تحلیل اقتصادی و بازاریابی مسکن و موارد دیگر را در دستور کار قرار داده است.