40 هزار واحد مسکونی در مشهد ساخته میشود
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: دو بانک پارسیان و کارآفرین برای احداث ۵۵ هزار واحد مسکونی قراردادی با دولت بستند که طبق توافقات شفاهی اولیه قرار است با حضور این دو بانک از ۵۵ هزار واحد، ۴۰ هزار واحد مسکونی به مشهد اختصاص داده شود.
به گزارش ساختمان آنلاین به نقل از ایسنا، موسیالرضا حاجیبگلو امروز، ۲۷ شهریورماه، در نودمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد، اظهار کرد: از همکارانمان در شهرداری، شهردار و معاونان به دلیل اقدامات، زحمات و کار جهادی انجام شده در دهه پایانی صفر و پیاده روی اربعین تشکر می کنیم.
وی افزود: عزاداری و برگزاری مراسم باشکوه در این ایام، به خودی خود شکل نگرفت؛ چراکه استاندار و فرماندار پای کار بودند، دستگاه های امنیتی، وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه امنیت را برقرار کردند و دستگاه قضایی، دادستان مشهد، مدیرکل دادگستری استان و تمام اعضای شورای اداری تلاش کردند.
حاجیبگلو با بیان اینکه یکی از وعده های من در خصوص مطالبه گری حقوق مردم موضوع مسکن بود که قول داده بودیم محقق کنیم، عنوان کرد: دولت به تنهایی نمی تواند برای ساخت چهار میلیون مسکن اقدام کند. ما نیز وظیفه داریم در کنار دولت وعده ها را محقق کنیم. صحبت از ۱۰۰ هزار، ۵۰ هزار و ۴۰ هزار واحد مسکونی بود که تعدادی بهره برداری شد اما هنوز برای تعدادی از واحدها کلنگ زنی انجام نشده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: ما مدیرعامل دو بانک پارسیان و کارآفرین را به مشهد آوردیم. این دو بانک برای احداث ۵۵ هزار واحد مسکونی قراردادی با دولت بستند. در زمان حضور این دو مدیرعامل زمین های مدنظر در مشهد را با حضور شهردار بازدید کردیم و توافقات شفاهی اولیه شکل گرفته که با حضور این دو بانک از ۵۵ هزار واحد، ۴۰ هزار واحد مسکونی به مشهد اختصاص داده شود.
وی اضافه کرد: مسکن جزو اولویت های مدیریت شهری از ابتدای دوره ششم بوده و خواهد بود. اگر ساخت مسکن در مشهد رونق بگیرد، اقتصاد شهری، اشتغال و تولید شکل می گیرد، بنابراین مسکن اولویت و جزو برنامه های ما است. از شهردار خواهش دارم این موضوع را تا انتها پیگیری کنند تا انجام شود.
حاجیبگلو با اشاره به جلسات انجام شده قبل و بعد از مطرح شدن برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: من دو نکته بیان و پیگیری کردم. نمایندگان مجلس و مدیریت شهری مشهد، تهران و دیگر شهرها نیز کمک کردند و فصلی به نام مدیریت شهری در برنامه هفتم توسعه شکل گرفت. قولی برای شورای اجتماعی محلات نیز داده بودیم که جایگاه قانونی نداشتند. ما طرحی را به مجلس بردیم و پیگیری کردیم که در برنامه توسعه هفتم قرار گرفت و شورای اجتماعی محلات در سراسر کشور قانونی می شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد همچنین در خصوص طرح کاهش بهای الیت گفت: ما انتطار داشتیم این طرح به صورت دوفوریتی رای بیاورد اما رای نیاورد و یک فوریتی شد. قرار بود ظرف یک هفته کمیسیون ها نظر دهند اما انجام نشد و امروز در دستور کار قرار گرفت. در هیات رئیسه مصوب کردیم که این طرح جزو دستورات یک تا سه باشد اما دستور کار نهم قرار گرفته است. آیا طرح الیت به نفع مردم نبود که در دستور کار ۹ قرار گرفت. این طرح باید تعیین تکلیف شود.
حاجیبگلو خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد سپرده های مردم در استان که در بانک ها سپرده گذاری می شود به خارج از استان می رود.