تخلف در تملک ۷۰ هکتار زمین در پردیس
به گزارش ساختمان آنلاین: «مهدی هدایت» در این باره گفت: اراضی ۳۰۰ هکتاری مورد نظر در فاز ۱۱ به اداره ثبت مربوط نمی شود، اداره ثبت در آن دوره سندی به نام شرکت عمران صادر نکرده است یا برای اشخاص تخلفی در اداره ثبت انجام شود.
وی ضمن اعلام این تخلف اظهار داشت: خواستار ورود ریاست قوه قضائیه به این پرونده تخلف تمکل اراضی در فاز ۱۱ مسکن مهر پردیس هستیم.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس با اشاره به اعتراض شرکت عمران، اظهار داشت: ما به رأی صادره اعتراض کردیم و پرونده این تخلف در شعبه ۱۱ دیوان عالی کشور در دست رسیدگی است و از ریاست قوه قضائیه درخواست و انتظار تسریع در رسیدگی به این پرونده را داریم.
هدایت گفت: اراضی یاد شده برای ساخت مسکن طرح اقدام ملی در نظر گرفته شده بود و تعیین تکلیف پرونده، تسریع بخشی ساخت مسکن اقدام ملی در اراضی یاد شده را به همراه دارد.
بر اساس قانون، برخی اراضی مزروعی یا مرتعی برای حفظ منابع طبیعی یا محیط زیست، ممکن است از سوی دولت به عنوان اراضی ملی اعلام و در اختیار سازمان منابع طبیعی یا سازمان محیط زیست قرار داده شود اما گاهی هم تنها بخشی از اراضی ملی اعلام شده و مابقی آن به عنوان” مستثنیات” از اراضی ملی جدا شده و در اختیار مالکان خصوصی قرار میگیرد؛ ملی اعلام شدن زمین باید مطابق با مقررات آگهی شده و تشریفات خاصی را طی کند.
کمیسیون موسوم به ماده ۵۶ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع کشور یه مرجع رسیدگی اداری است که آرای آن از اعتبار قانونی و اجرایی برخوردار است.
در سال ۹۱ کلنگ ساخت حدود ۸۱ هزار واحد مسکن مهر پردیس بر زمین خورد و مقرر شد که واحدهای مسکونی ۱۸ ماهه به متقاضیان تحویل داده شود.
با تغییر رویکرد وزارت راه و شهر سازی و مدیریت جدید شرکت عمران شهر جدید پردیس تا پایان سال ۹۸ در حدود ۴۵ هزار واحد تکمیل و به بهره برداری رسید و بر اساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان سال ۹۹ در حدود ۶۰ هزار واحد به مالکان تحویل میشود و باقی مانده واحدها پس از رفع مشکل حقوقی به مالکان تحویل داده خواهد شد.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.