اجتماعی

کالاهای متروکه در ایستگاه پایانی؟

رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان هرمزگان از تشکیل ۶هزار و ۳۶۷ پرونده در حوزه کالاهای متروکه سال ۱۴۰۰ تاکنون خبر داد، که نسبت به مدت مشابه سال ماقبل خود، ۵۲۶ درصد رشد داشته است. میزان فروش کالاهای متروکه از سال ۱۴۰۰ تاکنون حدود ۳۴ برابر مدت مشابه دو سال قبل خود است، که بالغ بر ۴هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است.

به گزارش ساختمان آنلاین به نقل از راه امروز، مهدی فتحی رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی درباره انهدام برخی کالاهای رسوبی در گمرک گفت: به دلیل مضر بودن این کالاها برای سلامت انسان ها و اصرار وزارت بهداشت بر انهدام، این کالاها منهدم شدند.
مهدی فنحی با اشاره به پروژه بزرگ انبارگردانی که برای اولین بار با محوریت دستگاه قضا انجام شده است، گفت: در این پروژه پالایش شد، در بندر شهید رجایی چه میزان کالا وجود دارد، چه میزان از این کالاها باید تعیین تکلیف شوند و چه میزان باید منهدم شوند؟ بنابراین یک پاکسازی خوبی برای کالاهای قبل از سال ۹۶ و از ۹۶ تا سال ۱۴۰۰ انجام شد.
وی با علام نارضایتی از میزان کالاهای رسوبی در بندر شهید رجایی، گفت: خوشبختانه سرعت تعیین تکلیف کالاها بالا هست، تلاش داریم بسیار قوی تر به سمت استانداردسازی پیش رویم و کارگروه های مختلفی برای تعیین تکلیف دستگاه قضایی درحال انجام است.
او گفت: با این فرایند امیدوار هستیم که ظرف دو هفته آینده تمام کالاهای موجود در بندر شهید رجایی به انبار سازمان اموال تملیکی جهت تعیین تکلیف منتقل شود.
فتحی درباره آمار کالاهایی که تاکنون تعیین تکلیف شده‌اند، نیز گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۶ هزار و ۳۶۷ پرونده در حوزه کالاهای متروکه تشکیل شده، که نسبت به مدت مشابه سال ماقبل خود، ۵۲۶ درصد رشد داشته است.
رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکیدر با ارائه آماری دیگر گفت: همچنین از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۳ هزار و ۸۱۹ پرونده مربوط به کالاهای متروکه مختومه شده، معادل تعداد پرونده‌های مختومه شده در یک دهه گذشته است.
فتحی افزود: میزان فروش کالاهای متروکه از سال ۱۴۰۰ تاکنون حدود ۳۴ برابر مدت مشابه دو سال قبل خود است، که بالغ بر ۴هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است.
همچنین بنابر آمار اعلامی او،  تعداد پرونده های انهدام شده که مضر سلامت جامعه بوده است نیز نسبت به مدت مشابه ۲ سال گذشته نیز ۴۳۴ درصد رشد داشته است.
به گزارش راه امروز، رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، ارزش قاچاق موجود در انبار شهید رجایی را ۳۰۰ میلیارد تومان بیان کرد و گفت: در حوزه کالاهای متروکه از آنجایی که مدام در حال گردش است، متروکه واقعی را اگر در نظر بگیریم، حدود ۲ هزار میلیارد تومان است.
فتحی افزود: برای اولین بار پایانه های تخصصی نگهداری از کالاهای متروکه را در استان هرمزگان ایجاد کردیم تا در آن مکان کالاها تعیین تکلیف شوند. همچنین حدود ۸۰ درصد کالاهای سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹به این انبارها منتقل شده است. همین حالا هم در حال انتقال کالاهای سال ۱۴۰۰ برای تعیین تکلیف هستیم. پروژه تعیین تکلیف کالاهای رسوبی به دلیل اینکه باید کالاهای مانده از دو دهه قبل بررسی شوند، یک پروژه زمانبری است که به کمک دستگاه قضایی و دستگاه های همجوار از سال ۱۴۰۰ شروع کردیم.
رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی همچنین درباره خودروهای موجود در گمرک شهید رجایی نیز گفت: حداکثر ۱۰۰ دستگاه خودرو در انبارهای اموال تملیکی استان وجود دارد که در طی سال و تحت عناوین متعدد از جمله حامل کالای قاچاق، دستکاری خودرو و غیره است که در حال بررسی است تا تعین تکلیف شوند. اما خودروی سواری قاچاق نداریم.
او در پایان از اصحاب رسانه ها درخواست کرد تا علت و چرایی رسوب کالاها در مبادی ورودی را از کارشناسان مربوطه جویا شوند و مطالبه کنند تا اگر به اصلاح قوانین نیاز است صوت گیرد تا شاهد هدر رفت انرژی و درگیر شدن همه دستگاه ها نباشیم.
به این مطلب امتیاز دهید

ساختمان آنلاین

ساختمان آنلاین، جامع ترین و تخصصی ترین سایت در زمینه صنعت ساختمان است. هدف اصلی این سایت اطلاع رسانی کامل و دقیق اخبار و رویدادها، ارائه آموزش های تخصصی و مورد نیاز این حوزه و معرفی برترین استارت آپ های فعال در حوزه های مختلف این صنعت رو به رشد و گسترده در کشور می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا